Blog Widget by LinkWithin

"you have been the only thing that's right in all i've done."

30 Ağustos 2009 Pazar | |



One Tree Hill'in nimetlerinden biri de Snow Patrol'ü tanımam ve Run şarkılarına aşık olmamdı.bi anda aklıma geldi bu şarkı ve hemen sizle de paylaşmalıyım dedim.

bu şarkıyı Leona Lewis de söylemiş ama keşke söylemeseymiş.asla Snow Patrol söylerken ki duyguyu veremiyo en azından bana.zaten bu muhteşem sözler bi erkeğin dilinden dökülmeli.giden bi sevgilinin ardından.
müzik ayrı bi etkiliyo insanı sözler ayrı.insanın ağzına sıçar cinsten kaba bi tabirle.hele başlığa yazdığım "you have been the only thing that's right in all i've done" ne kadar güzel bir söz ve ne kadar yaralıyıcı.ama sadece bu söz değil sözlerin bütünü öyle.müziğine kelimeler kifayetsiz kalıyo deyimi çok uygun bence.o aradaki solo zaten insanın içini cız ettiriyo.
Snow Patrol Dundee'de kurulmuş Kuzey İrlandalı ve İskoç elemanlardan oluşan bi grup.aslında indie rock tarzları ama ünlendikleri şarkılar alternatif rock ve power pop tarzında.şimdiye kadar 5 albümleri var.Run da 3 .albümleri olan Final Straw 'un 7.şarkısı.



sözlerine bayıldığım için buraya da koyuyorum.ingilizce bilmeyen biricik okurlarım için çevirisi de burda mevcut.klibine gelicek olursak öyle ahım şahım bi şeyi yok.yakın çekim Gary Ligtbody -solist- izliyoruz denilebilinir.Leona Lewis'i bu şarkıda beğenmediğimi açıkça dile getirdim ama ille de ben dinlicem derseniz buyrun burdan bakın.ha bi de unutmadan ekşi sözlük linki de veriyim.özellikle ikinci sayfasında şarkıyla ilgili yorumları bolca bulabilirsiniz.
insanı fazlasıyla hüzünlendiren ve loopa alma isteği uyandıran bi parça Run.umarım benim kadar seversiniz.iyi dinlemeler.

2 yorum:

dı best endı biiğst annovn dedi ki...

aaee sevdim ben burayı ok melodik.bir ara uğrayıp didiklicem.

P* dedi ki...

sevinirim valla memnuniyetle:)