Blog Widget by LinkWithin

Lady Gaga

17 Eylül 2009 Perşembe | |



bi MTV Video Music Awards daha geçti. bence gecenin yıldızı Lady Gaga'ydı. her ne kadar Kanye West'in Taylor Swift'e haklı çıkışının yanında ikinci sırada görünse bile. haklı diyorum çünkü o basit peri masalı klibi hiç bir şeyi haketmiyordu ya neyse. biz kendi konumuza geri dönücek olursak Lady Gaga inanılmaz bir şov yaptı. gece ya da daha doğrusu sabah o saatte gözlerim fal taşı gibi açıldı. yalan da değil hani geleceğin Madonna'sı diye adlandırılmasında. tamam daha Madonna gibi olabilmesi için çok uzun bi yolu var ama bence mükemmel gidiyo.
e o geceden bahsediyosak zaten şarkının Paparazzi olduğu belli oldu. bence ritimler inanılmaz hoş şarkıda. her an insanı havaya sokabiliyo. sözlerden çok bi şey beklememek lazım sonuçta şarkının adı Paparazzi ve ona uygunda sözler. bi Love Game'ini ya da Poker Face'ini ilk dinlediğimde daha çok sevdim ne yalan söyliyim. ama bunu da dinledikçe ve MTV VMA 'daki şovdan sonra tapar hale geldim desem abartıyo olmam.
Stefani Joanne Angelina Germanotta ya da sahne adıyla Lady Gaga 1986 New York doğumlu. kendine örnek aldığı isimler Madonna, David Bowie, Queen ve Micheal Jackson. şarkılarında elektro popla dans müziğini şahane bi biçimde birleştiriyor. 2008'de çıkardığı The Fame isimli albümünden Just Dance, Poker Face, Love Game 'den sonraki 4. bombası Paparazzi.
sözleri, çevirisi ve ekşi sözlük yorumları için üstlerine tıklayınız.
bi kere polisiye film tadında bir klibi var ki akıllara zarar. buraya koymak zorundayım onu.


ikincisi ayıla bayıla bahsettiğim MTV VMA performansı. inanılmaz bi şey. herkes izleyip feyz alsın. 23 yaşındaki kız bakın neler yapıyo.


ne kadar hanım kızımızın(!) tipini beğenmesemde önünde eğilmek zorundayım bu şarkılar ve bu şovdan sonra. herkesten farklı tarzını yarattı ve mükemmel bi ivmeyle çıkışını yapmaya devam ediyo. sağ olsun onun sayesinde biz de güzel şarkılar dinliyoruz.eminim siz de keyif alıcaksınız en azından MTV performansından sonra. iyi dinlemeler.


4 yorum:

benay dedi ki...

bu videoyu izlemek istiyodum çok sağol :)

P* dedi ki...

önemli değil benaycım =)

Nill Kiss dedi ki...

ne kadar beğenmesek de kız başarılı yaa:P sahne şovu iyimiş

P* dedi ki...

valla haklısın nillo ben de bu sahne şovundan sonra kadına taptım diyebilirim.=/