Blog Widget by LinkWithin

A rushin',a rushin' around

2 Eylül 2009 Çarşamba | |



biraz eğlenelim ama dimi?dünyadaki en gaz şarkılardan birini paylaşayımda geceniz güzel geçsin dedim.loopa alınası , dans etme isteği uyandırası bi şarkı The Killers'ın Somebody Told Me 'si.

çok eğlenceli bi parça gerek müziği gerekse sözleri.düşünüp duruyodum bu şarkıda farklı olan bi şey var diye sonradan ekşi sözlükte de yorumları okuyunca kafama dank etti.bu şarkıda sizi çeken benim gibi davulun sürekli değişen ritimleri olabilir.
sözleri için eğlenceli kelimesi az kalır.hele nakarattaki "somebody told me you have a boyfriend who looked like a girlfriend that i had in february of last year" kısmıyla hani birini buldun ama kıza benziyo gibi açık bi kapı bırakarak resmen dalga geçiyo.anlamayanlar için çevirisine buyrun burdan bakın.
The Killers 2002 de Las Vegas'ta kurulmuş Amerikalı bi grup.Brandon Flowers solist.aynı zamanda klavyede de görüyoruz.Mark Stoermer'i bas ve vokalde, Dave Keuning'i gitar ve vokalde, Ronnie Vannucci Jr.'ı da davulda dinliyoruz.indie rock/newage rock/electronic rock türünde müzik yapıyolar.ilk albümleri Hot Fuss 'u 2004 yılında yayınladılar.ve bana kalırsa en güzel şarkıları olan Somebody Told Me 'de bu albümde bulunuyodu.
kliplerine gelicek olursak The Killers görüntülerinden oluşmuş.bu şarkıda napılır?hoplanır zıplanır.işte aynen öyle klipleride.izlemek isterseniz burayı tıklayın.
sevip sevmeyeceğiniz konusunda emin değilim.sonuçta daha soft şeyler dinleyenler için gürültülü gelebilir.ama denemeniz şiddetle tavsiyemdir.iyi dinlemeler.

7 yorum:

Kadir dedi ki...

somebody to love'ı tercih ederim :p

P* dedi ki...

beğenmedin mi?oysa çok gaz çok hareketli.:)
somebody to love da iyidir.

Kadir dedi ki...

malesef =/
:D

P* dedi ki...

e bi günde senin seviceğin yerden bi şarkı yazarız:)

Kadir dedi ki...

eyvallah. :d

calvin dedi ki...

the killers deyince all these things i've done derim ben. her parçaları güzel ama =)

P* dedi ki...

all these things that i've done da şahanedir ama nedense ben de bunu çok severim, ama dediğin gibi her parçaları güzel.=)